Ik krijg doorgroeimogelijkheden en veel verantwoordelijkheid

“Bij Rovadi ben ik niet alleen monteur, maar onderdeel van een hecht team waar ik trots op ben. Geen dag is hetzelfde: de ene dag houd ik me bezig met las- en constructiewerk, de andere dag ben ik aan het sleutelen of komt er een spoedklus tussendoor. Ik krijg doorgroeimogelijkheden en veel verantwoordelijkheid om zaken uit te zoeken en op te pakken. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk!”

Mark is trots!

Mark is trots!

Constructiewerker/monteur

De vrijheid die ik krijg geeft me een gevoel van vertrouwen en voldoening

“Bij de verkoop van mijn allereerste Volvo Compact Loader kreeg ik alle vrijheid om de deal tot een succes te maken. Dit gaf me een gevoel van vertrouwen en voldoening. Toen de deal rond was en ik vanuit de klant terug reed naar kantoor, straalde ik van oor tot oor. Bij Rovadi hebben we korte lijntjes, een open werksfeer en krijgen we persoonlijke aandacht. We doen het samen, als team. Ik ben trots om onderdeel te zijn van dit mooie bedrijf!”

Ralph is trots!

Ralph is trots!

Salesvertegenwoordiger

Ons team staat voor elkaar klaar, dat werkt stimulerend en motiverend

“Rovadi is een toekomstgericht en innovatief bedrijf dat voorop loopt in de techniek, kansen ziet en risico’s durft te nemen. In mijn rol als projectbegeleider krijg ik veel verantwoordelijkheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dát maakt het juist heel leuk. Ons team staat voor elkaar klaar, dit werkt stimulerend en motiverend. Samen doen we het!”

Maarten is trots!

Maarten is trots!

Projectbegeleider

We zijn bezig met technieken van de toekomst

“Het is gaaf om deel uit te maken van een bedrijf dat mee groeit met de nieuwste technieken van de toekomst, denk bijvoorbeeld aan autonome tractoren en de nieuwste GPS systemen. Onze uitgebreide werkplaats en servicebussen maken het werk comfortabel. Het gevoel van saamhorigheid in ons team is bijzonder: we helpen elkaar altijd waar nodig en vormen een hecht team."

Tom is trots!

Tom is trots!

Monteur

Bij Rovadi zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

“Vanaf dag één word ik betrokken bij grote klussen en krijg ik ondersteuning van een ervaren begeleider die voor me klaarstaat om te helpen en vragen te beantwoorden. Ik ben recent mogen starten met een opleiding bij Aeres Tech en regelmatig volg ik trainingen van de merken waar ik mee werk. Het is fijn dat ik bij Rovadi de kans krijg om veel te leren en dat er zo veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Buiten werktijd doen we regelmatig leuke activiteiten met collega’s en sluiten we elke vrijdag af met een vrijmibo.”

Giel is trots!

Giel is trots!

Leerling monteur

Ik ben trots dat we koploper zijn in de moderne techniek

“Als monteur op onze locatie in Montfort ben ik onderdeel van een klein maar groeiend team. In 2021 zijn we gestart met een team van drie medewerkers, inmiddels groeit ons team jaarlijks verder uit. Ik ben trots dat we bij Rovadi innovatief zijn en hierdoor koploper zijn in de moderne techniek, denk bijvoorbeeld aan de AgXeed Agbot en de LaserWeeder. Wanneer zich nieuwe ontwikkelingen voordoen zijn we altijd bereid dit toe te passen in ons werk. Doordat we nieuwe ontwikkelingen als kansen zien, groeit mijn kennis voortdurend.”

Noël is trots!

Noël is trots!

Monteur

Heb je vragen? Of wil je meer weten over Rovadi?

© 2024 - Rovadi Landbouwmechanisatie
Created by LR Internet