Praktijkervaring
opdoen

Bij Rovadi Landbouwmechanisatie begrijpen we dat door leren en werken actief te combineren, dit de beste manier is om jou te laten groeien. Daarom bieden we een leuke en uitdagende omgeving waar het opdoen van praktijkervaring hand in hand gaat met opleiding en ontwikkeling. Bij ons krijg je de unieke kans om aan je toekomst te werken en tegelijkertijd te leren van professionals in de landbouwmechanisatie.

SBB logo
Praktijk ervaring opdoen
Machine in veld

Ik krijg doorgroeimogelijkheden en veel verantwoordelijkheid

“Bij Rovadi ben ik niet alleen monteur, maar onderdeel van een hecht team waar ik trots op ben. Geen dag is hetzelfde: de ene dag houd ik me bezig met las- en constructiewerk, de andere dag ben ik aan het sleutelen of komt er een spoedklus tussendoor. Ik krijg doorgroeimogelijkheden en veel verantwoordelijkheid om zaken uit te zoeken en op te pakken. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk!”

Lees meer verhalen
Mark is trots!

Mark is trots!

Constructiewerker/monteur
Opleidingen trainingen en workshops

Opleidingen, trainingen en workshops

Zoals je wellicht al gemerkt hebt lopen we graag voorop in innovatie en techniek. We geloven sterk in de ontwikkeling van onze mensen. Daarom zijn er regelmatig trainingen, workshops en cursussen die jou daarbij helpen. Zo komen er regelmatig leveranciers product presentaties en trainingen geven zodat jij op de hoogte bent van alle trends.

Is dit ook iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures of kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

Bekijk de vacatures

Heb je vragen? Of wil je meer weten over Rovadi?

© 2024 - Rovadi Landbouwmechanisatie
Created by LR Internet