Ervaring opdoen
in de praktijk

Rovadi raakt de kern van de agrarische gemeenschap. Wij leveren niet alleen machines aan klanten, we bieden ze hoogwaardige innovatieve oplossingen die helpen de voedselproductie te verbeteren en te verduurzamen. Dit maakt dat onze collega's elke dag met een gevoel van trots naar het werk gaan. Werken bij Rovadi betekent bijdragen aan een groter geheel.

Bekijk vacatures

Ervaring opdoen in de praktijk
Team Rovadi

We zijn bezig met technieken van de toekomst

“Het is gaaf om deel uit te maken van een bedrijf dat mee groeit met de nieuwste technieken van de toekomst, denk bijvoorbeeld aan autonome tractoren en de nieuwste GPS systemen. Onze uitgebreide werkplaats en servicebussen maken het werk comfortabel. Het gevoel van saamhorigheid in ons team is bijzonder: we helpen elkaar altijd waar nodig en vormen een hecht team."

Lees meer verhalen
Tom is trots!

Tom is trots!

Monteur

Wij zijn Rovadi

Rovadi is een landbouw mechanisatiebedrijf dat zich richt op de verkoop, onderhoud en reparaties van tractoren, grondverzet, land- en tuinbouwmachines, beregening en hydrauliekservice. Direct vanaf de start in 2004 heeft de groei sterk doorgezet. 

We zijn gevestigd in het Noord-Limburgse Ysselsteyn waar we met een team van ca. 30 medewerkers onze klanten optimaal bedienen. Sinds 2021 hebben we in Montfort (Midden-Limburg) een tweede vestiging. 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarbij past ook een passend pakket A-merken met onder andere:
Massey Ferguson, Carbon Robotics, AgXeed, Bauer, Ropa, Kuhn, Briggs, Raven, Imants en Volvo.

Teamfoto

Heb je vragen? Of wil je meer weten over Rovadi?

© 2024 - Rovadi Landbouwmechanisatie
Created by LR Internet